Hospitality training

Wil je jezelf professioneel ontwikkelen in de horeca?

618_1.koken_smal

Voor wie?
Voor vrijwilligers in Amsterdam Oost die al actief zijn bij één van de buurtrestaurants en voor alle bewoners in Amsterdam Oost die zichzelf professioneel willen ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid en horeca.

Doelstelling en inhoud
Je leert over duurzaam koken: goed voor het milieu en voor jezelf
Je leert over gastvrijheid: hoe presenteer je jezelf aan anderen
Je leert over ondernemen: kom in actie en ontdek wat je kan
Ontwikkel jezelf op een professionele manier en behaal je HACCP certificaat.

Programma
Maandag
10.00 – 10.30 Welkom en introductie
10.30 – 11.30 Workshop Gastvrijheid
11.30 – 12.30 Workshop HACCP theorie
12.30 – 13.00 Lunch pauze
13.00 – 14.00 Workshop Ondernemen

Dinsdag
10.00 – 11.00 Workshop HACCP praktisch
11.00 – 12.00 Workshop Duurzaam koken
12.00 – 12.30 Lunch pauze
12.30 – 14.00 Workshop Aan de slag
           
Kosten
Deelname is gratis.

Aantal deelnemers
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Certificaat van deelname
Ja. Je ontvangt je HACCP certificaat en certificaat van deelname gehele training.

Trainer(s)

  • Anne Kaasenbrood, Carmen Hogg, Teun Aalders en Elizabeth Njeru

Waar?

Java Blend
Tosaristraat 1, 1019 RT Amsterdam

Map
Routebeschrijving

Meld je aan!

Nog 15 plaatsen

  1. ma 27 mei 201909:30-15:00
  2. di 28 mei 201909:30-15:00

Je kunt je hieronder eenmalig opgeven voor deze training. Denk je dat je vaker onze trainingen zult gaan volgen? Dan kun je hier een account aanmaken; een volgende keer is aanmelden gemakkelijker en hoef je niet nogmaals het formulier in te vullen. Heb je al een Kennismarkt Oost account? Log dan hier in.

*De door jou ingevulde gegevens worden gebruikt om je aanmelding te registreren. En om je te informeren over de aanvang of wijzigingen van een training. Jouw persoonsgegevens worden beschermd. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Site by Alsjeblaft!